Dania restauracyjne, mięsne i wegetariańskie w puszkach

Dlaczego puszkiIRON CHEF są tak wyjątkowe?

NAJLEPSZE SKŁADNIKI

Do naszych puszek trafiają wyłącznie produkty najwyższej jakości. Część z nich produkujemy sami!

PRAWDZIWA RESTAURACJA W PUSZCE

Dania znajdujące się w puszkach to potrawy, które możesz również zjeść w naszej restauracji. To prawdziwy fine food w puszce.

DŁUGOWIECZNOŚĆ KONSERW

Dania w naszych puszkach mają 2 lata przydatności do spożycia. Co to znaczy? Nie marnujesz jedzenia, możesz być pewny, że puszka zawsze będzie gotowa do użycia, masz restaurację "pod ręką".

RODZINNA MANUFAKTURA

Nasze dania przygotowywane są na bazie rodzinnych doświadczeń i receptur. Postaraliśmy się, aby to ciepło domowego ogniska trafiło również do naszych puch.

Dlaczego puszkiIRON CHEF są tak wyjątkowe?

NAJLEPSZE SKŁADNIKI

Do naszych puszek trafiają wyłącznie produkty najwyższej jakości. Część z nich produkujemy sami!

PRAWDZIWA RESTAURACJA W PUSZCE

Dania znajdujące się w puszkach to potrawy, które możesz również zjeść w naszej restauracji. To prawdziwy fine food w puszce.

DŁUGOWIECZNOŚĆ KONSERW

Dania w naszych puszkach mają 2 lata przydatności do spożycia. Co to znaczy? Nie marnujesz jedzenia, możesz być pewny, że puszka zawsze będzie gotowa do użycia, masz restaurację "pod ręką".

RODZINNY INTERES

Nasze dania przygotowywane są na bazie rodzinnych doświadczeń i receptur. Postaraliśmy się, aby to ciepło domowego ogniska trafiło również do naszych puch.

Jak przygotowaćpuszki Iron Chef?

1. Puszkę włóż do garnka z gorącą wodą i gotuj na małym ogniu przez 15 min.

2. Ostrożnie wyciągnij z wody, energicznie potrząśnij i przy użyciu ręcznika kuchennego lub papieru otwórz wieko.

3. Nałóż na talerz komponując danie z ulubionymi dodatkami.

4. Ciesz się daniem godnym najlepszych restauracji.

Jak przygotowaćpuszki Iron Chef?

1. Puszkę włóż do garnka z gorącą wodą i gotuj na małym ogniu przez 15 min.

2. Ostrożnie wyciągnij z wody, energicznie potrząśnij i przy użyciu ręcznika kuchennego lub papieru otwórz wieko.

3. Nałóż na talerz komponując danie z ulubionymi dodatkami.

4. Ciesz się daniem godnym najlepszych restauracji.

BOCZEK W PIWIE

Chyba najbardziej rozchwytywana pucha Iron Chefa. W środku znajdziesz kruchy, a zarazem lekko przetłuszczony boczek, długo duszony w piwie lubuskim z dodatkiem anyżu i ziół.

KUP

PROPOZYCJAPODANIA

Najlepiej smakować będzie z kaszą gryczaną, ogórkiem małosolnym i świeżym koperkiem.

Wart. odżywczew 100 g produktu

Tłuszcz: 10,7 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,3 g) / Węglowodany: 2,4 g (w tym cukry 1,5 g) / Białko: 21,8 g / Sól: 0,75 g / Wartość energetyczna 193 kcal (807 kj)

KURCZAK Z POREM

Żelazna porcja z udkiem z kurczaka w sosie maślano-śmietanowym z dodatkiem zielonego pora, klasyk dla fanów białego mięsa. Prawdziwa dawka protein w niebanalnym sosie.

KUP

PROPOZYCJAPODANIA

Idealnymi dodatkami będą ryż jaśminowym i świeże sałaty prosto z ogrodu.

Wart. odżywczew 100 g produktu

Tłuszcz: 11,2 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,3 g) / Węglowodany: 2,0 g (w tym cukry 2,0 g) / Białko: 18,6 g / Sól: 0,32 g / Wartość energetyczna 184 kcal (769 kj)

BOEUF BOURGUIGNON

Żelazna porcja z golenią wołową w śmietanowym sosie z suszonymi podgrzybkami, konkretna pozycja dla fanów najlepszej wołowiny.

KUP

PROPOZYCJAPODANIA

Kompozycję świetnie dopełnią kluski śląskie, kiszona kapusta i natka pietruszki.

Wart. odżywczew 100 g produktu

Tłuszcz: 4,3 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,4 g) / Węglowodany: 1,9 g (w tym cukry 1,9 g) / Białko: 21,4 g / Sól: 0,68 g / Wartość energetyczna 133 kcal (559 kj)

POLIKI W SOSIE MUSZTARDOWYM

Rozpływające się w ustach poliki wieprzowe w ciemnym sosie z dodatkiem musztardy dijon. Klasyka i bestseller zarazem.

KUP

PROPOZYCJAPODANIA

Dopełnieniem naszej puchy będzie purée ziemniaczane, duszona kapusta i kiszone warzywa.

Wart. odżywczew 100 g produktu

Tłuszcz: 11,2 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,3 g) / Węglowodany: 2,0 g (w tym cukry 2,0 g) / Białko: 18,6 g / Sól: 0,32 g / Wartość energetyczna 184 kcal (769 kj)

BUDDHA BOWL

Kompozycja pieczonych warzyw w akompaniamencie czerwonej fasoli i ciecierzycy z aromatem kminu rzymskiego.

KUP

PROPOZYCJAPODANIA

Świetnym uzupełniniem będą sałaty, jogurt grecki, kolendra i sok z limonki.

Wart. odżywczew 100 g produktu

Tłuszcz: 1,3 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g) / Węglowodany: 8,3 g (w tym cukry 5,7 g) / Białko: 2,7 g / Sól: 0,92 g / Wartość energetyczna 61 kcal (257 kj)