Dania restauracyjne, mięsne i wegetariańskie w puszkach
Dlaczego puszkiIRON CHEF są tak wyjątkowe?
NAJLEPSZE SKŁADNIKI
Do naszych puszek trafiają wyłącznie produkty najwyższej jakości. Część z nich produkujemy sami!
PRAWDZIWA RESTAURACJA W PUSZCE
Dania znajdujące się w puszkach to potrawy, które możesz również zjeść w naszej restauracji. To prawdziwy fine food w puszce.
DŁUGOWIECZNOŚĆ KONSERW
Dania w naszych puszkach mają 2 lata przydatności do spożycia. Co to znaczy? Nie marnujesz jedzenia, możesz być pewny, że puszka zawsze będzie gotowa do użycia, masz restaurację "pod ręką".
RODZINNA MANUFAKTURA
Nasze dania przygotowywane są na bazie rodzinnych doświadczeń i receptur. Postaraliśmy się, aby to ciepło domowego ogniska trafiło również do naszych puch.



Dlaczego puszkiIRON CHEF są tak wyjątkowe?
NAJLEPSZE SKŁADNIKI
Do naszych puszek trafiają wyłącznie produkty najwyższej jakości. Część z nich produkujemy sami!
PRAWDZIWA RESTAURACJA W PUSZCE
Dania znajdujące się w puszkach to potrawy, które możesz również zjeść w naszej restauracji. To prawdziwy fine food w puszce.
DŁUGOWIECZNOŚĆ KONSERW
Dania w naszych puszkach mają 2 lata przydatności do spożycia. Co to znaczy? Nie marnujesz jedzenia, możesz być pewny, że puszka zawsze będzie gotowa do użycia, masz restaurację "pod ręką".
RODZINNY INTERES
Nasze dania przygotowywane są na bazie rodzinnych doświadczeń i receptur. Postaraliśmy się, aby to ciepło domowego ogniska trafiło również do naszych puch.
Jak przygotowaćpuszki Iron Chef?

1. Puszkę włóż do garnka z gorącą wodą i gotuj na małym ogniu przez 15 min.

2. Ostrożnie wyciągnij z wody, energicznie potrząśnij i przy użyciu ręcznika kuchennego lub papieru otwórz wieko.

3. Nałóż na talerz komponując danie z ulubionymi dodatkami.

4. Ciesz się daniem godnym najlepszych restauracji.
Jak przygotowaćpuszki Iron Chef?

1. Puszkę włóż do garnka z gorącą wodą i gotuj na małym ogniu przez 15 min.

2. Ostrożnie wyciągnij z wody, energicznie potrząśnij i przy użyciu ręcznika kuchennego lub papieru otwórz wieko.

3. Nałóż na talerz komponując danie z ulubionymi dodatkami.

4. Ciesz się daniem godnym najlepszych restauracji.

BOCZEK W PIWIE
Chyba najbardziej rozchwytywana pucha Iron Chefa. W środku znajdziesz kruchy, a zarazem lekko przetłuszczony boczek, długo duszony w piwie lubuskim z dodatkiem anyżu i ziół.

KURCZAK Z POREM
Żelazna porcja z udkiem z kurczaka w sosie maślano-śmietanowym z dodatkiem zielonego pora, klasyk dla fanów białego mięsa. Prawdziwa dawka protein w niebanalnym sosie.

BOEUF BOURGUIGNON
Żelazna porcja z golenią wołową w śmietanowym sosie z suszonymi podgrzybkami, konkretna pozycja dla fanów najlepszej wołowiny.

POLIKI W SOSIE MUSZTARDOWYM
Rozpływające się w ustach poliki wieprzowe w ciemnym sosie z dodatkiem musztardy dijon. Klasyka i bestseller zarazem.
PROPOZYCJAPODANIA
Dopełnieniem naszej puchy będzie purée ziemniaczane, duszona kapusta i kiszone warzywa.
Wart. odżywczew 100 g produktu
Tłuszcz: 11,2 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,3 g) / Węglowodany: 2,0 g (w tym cukry 2,0 g) / Białko: 18,6 g / Sól: 0,32 g / Wartość energetyczna 184 kcal (769 kj)

BUDDHA BOWL
Kompozycja pieczonych warzyw w akompaniamencie czerwonej fasoli i ciecierzycy z aromatem kminu rzymskiego.